Videos 181-190 – Desafortunadamente para Satanás, su victoria fue solo un sueño fugaz.

Videos 161-170          
– Listas de decenas de videos con prevista: https://ntiend.me/2023/08/17/cuadros-con-listas-de-listados-de-videos/ – Lista del total – individual sin prevista: https://ntiend.me/2023/04/06/la-lista-de-listas-de-videos-mios-en-youtube/
Videos 181-190          
Registro Video Idioma
171 ¿Cual es la recompensa en el cielo y cual es el castigo en el infierno? Daniel 12:13, Isaias 66:24
Español
172 REVELATION 12 7 9 EXPLAINED – THE WAR OF MESSENGERS IS THE WAR OF ANGELS
Inglés
173 «Justice for me» program – Programa «justicia para mi».
Inglés
174 Daniel 10:20 Mi enemistad con Cupido – Mi pleito con Cupido, Cupido, el amigo de malos consejeros.
Español
175 La vez anterior nadie usaba mascarillas en el Jr. de la Unión – Lima, 21 de Octubre de 2021 – Perú
Español
176 El ovni del arrebatamiento de los escogidos («El OVNI» el medio de comunicación, su rayo la verdad)
Español
177 Apocalipsis 13 18 El que tenga entendimiento calcule su número
Español
178 El arrebatamiento – Dos tripulantes estarán en un helicóptero uno será tomado y otro será dejado
Español
179 La caída del imperio romano – El imperio romano se transformó en un imperio de falsas religiones.
Español
180 Daniel 12:1 Miguel se levanta para el lamento de los que adoran a la bestia y a su imagen.
Español

 Deber y salvación: Apocalipsis 19:14 los ejércitos en los cielos le seguían sobre caballos blancos. https://youtu.be/95v5cf-aqcg

 

 Escuchen esa voz de Satanás insultándome, no escuché esa voz cuando filmé el video, sino recién. https://youtu.be/x5Bq-iEploA

 

 La delincuencia está en guerra contra los ciudadanos de bien, Apocalipsis 19:19 el significado real. https://youtu.be/kTEzhhElOQo

 

Загадка, про що ми говоримо?: З моменту народження тебе вже звинувачують: «Він народився з первородним гріхом і його треба охрестити». Коли ваші батьки ведуть вас до своєї церкви, вони вчать вас бити себе в груди, кажучи: «Я зізнаюся, що я згрішив, і я також визнаю, що це моя вина, моя велика вина». Якщо у вас є вороги, які нападають на вас, вони кажуть вам: «Якщо хочеш отримати прощення за твої гріхи, прощай своїм ворогам, пам’ятай, що всі ми грішники». Якщо ви порушуєте доктрини цієї церкви, вони називають вас грішником і кажуть, що ви порушуєте правила Бога. Я розумію, що Бог є нествореною істотою і є вищим; Якщо справедливість є вищою цінністю, то чи схвалює Бог засудження невинних разом із винними?, Ця церква є залишком імперії, яка переслідувала групу людей, які поважали справедливість, Римська імперія була імперією, яка знищила священні писання віри, яку вона переслідувала, однак вони кажуть вам, що ця імперія навернулася до віри, яку вона переслідувала, і що він почав проповідувати повідомлення, які переслідував, і вони також кажуть вам, що в Біблії, яку вони прийняли, є повідомлення, які вони переслідували, але які пізніше присвятили себе захисту, Я питаю вас, ви їм вірите?, Чи здаються вони вам заслуговуючими довіри?, Якщо ви праведний, навіщо вам приєднуватися до групи людей, чиє сумління звинувачує їх у неправедності?, Якщо ви праведні, найкраще, що ви можете зробити, це не нести на своїх плечах провину інших, це не у ваших інтересах нести тягар тих несправедливих, які чинять несправедливість, але вірять, що їм буде прощено за те, що вони правила, передані іншими несправедливими людьми, і для поширення їхньої брехні. Відповідь: Ми говоримо про релігію Диявола, того, кому поклонялися римляни минулого: Людина, Зевс, сонце (тріумвірат римлян). У римлян поклонялися Sol Invictus, «Непереможне сонце», свято якого відзначали з нагоди дня зимового сонцестояння 25 грудня, коли, як вважалося, була найхолодніша ніч за всю історію і з того часу сонце знову почало сходити. Вихід 20:5 Не вклоняйся жодному бовванові, щоб вшановувати його. Я Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що ненавидить тих, хто ненавидить Його, і любить тих, хто любить Його. Яхве не любить своїх ворогів: Матвія 5:38-48 – це брехня Римської імперії звірів, та імперія не поважала ні заповіді, ні послання, ні фізичного вигляду Христа: вони знеславили Його образом « Сонце створило людину», щоб продовжити ідолопоклонство зображенням Сонця, яким Римська імперія вже поклонялася, коли його вбили.



 

 

Я роблю те, що зробили б вони (Об’явлення 12:7), я борюся проти фальшивих свідчень проти Бога, і Біблія містить ці фальшиві свідчення, тому в Об’явленні 12:9 сказано те, що сказано: Біблія є частиною цього світового обману. Такими словами: Об’явлення 22:18 Я свідчу кожному, хто слухає слова пророцтва цієї книги: коли хто до цього додасть, то Бог наведе на нього кари, написані в цій книзі. 19 І коли хтось відійме від слів книги цього пророцтва, Бог відніме його частку від книги життя, і від міста святого, і від того, що написано в цій книзі. Іван не мав на увазі Біблії, Біблії не існувало, Іван мав на увазі справжнє євангеліє, яке складалося з проклинання ворогів, а не благословляв їх, як говориться в брехні в Матвія 5:38-48, саме з цієї причини він проклинає тих, який, як він знав, фальсифікував би слова навіть книги тієї книги, яку він написав, однак жодна брехня не є твердою, жоден святий не помер, відчуваючи любов до своїх ворогів, які їх убили, це підтверджує цей уривок: Об’явлення 6:10 І вони закричали вголос , кажучи: Доки, Господи, Святий і Істинний, не будеш судити і не мстити за нашу кров тим, хто живе на землі? Бог також мстивий, і цей уривок пояснює це: Об’явлення 16:5 І почув я ангела вод, який говорив: Ти справедливий, Господи, який є і був, Святий, бо Ти розсудив ці речі. 6 За те, що вони пролили кров святих і пророків, Ти також дав їм пити кров; ну вони на це заслуговують. 7 Чув я також іншого, який із жертовника говорив: Справді, Господи Боже Всемогутній, суди Твої правдиві та справедливі. Любов до ворогів, заснована на Богові, який любить своїх ворогів, є частиною римської брехні в Євангелії.

Любов до ворогів є обманом ворога Бога, заперечення закону, який забороняє споживання таких продуктів, як свинина та кажани, також є обманом; Біблія містить брехню від імперії, яка ніколи не наверталася до віри, яку вона переслідувала, Римська імперія переслідувала цю віру, щоб знищити її, еллінізуючи. У версії Євангелія, сфальсифікованій римлянами в Євангелії від Матвія 15:11, Ісус каже нам (Щоб заперечити закон у Повторенні Закону 14): «Їжте все, бо ніщо, що входить в уста людини, не забруднює її», таким чином римляни звинувачують Ісуса в чомусь. що як вірний юдей він ніколи не казав: Подібно до Антіоха IV Епіфана, вони мали на увазі еллінізацію правдивої релігії. Євангеліє було еллінізовано римлянами, як і обличчя Зевса, тому вони говорять нам за допомогою образів, що це було обличчя Ісуса; і доктрина грека Клеобула з Ліндоса є тією, яка говорить: «Люби свого ворога», але вони кажуть нам, що Ісус навчав цього: І це брехня. Антіох IV Епіфан закатував вісьмох євреїв, сімох братів і свою матір за те, що вони відмовилися їсти свинину, бо це забороняє Бог (Левіт 11, 2 Маккавеїв 7). Пророцтво в Ісаї 65 підтверджує дві речі: 1 # Бог любить своїх друзів і ненавидить своїх ворогів. 2# Вживання свинини підтверджено заборонено. Антіох, грецький цар: «Хочеш їсти свинину, щоб не розрізали твоє тіло?» (2 Маккавеїв 7:7). Зевс, грецький бог: «Ніщо, що я зробив Бог, не є поганим, якщо ти отримаєш це, молячись до мене, вони відмовляться їсти свинину?, поклоняйтеся мені всі, ті, хто цього не робить, ідуть до вічного вогню (1 Тимофія 4:3, Євреям 1:6, Луки 11:28, Матвія 18:7).» Фраза: «Роби добро своїм друзям і ворогам, бо так ти збережеш одних і зможеш привернути інших». Це з Клеобуло де Ліндоса: «Люби свого ворога — це інший спосіб сказати те саме», але це суперечить закону та пророкам, Ісус поважав слово Боже, а римські гонителі — ні.

 

 

Римська імперія осквернила суботу, виправдовуючись тим, що Ісус воскрес у неділю, що також не відповідає дійсності. Вони навіть брехали про це, тому що Ісус ніколи не воскрес на третій день, оскільки в притчі про злих орендарів у Матвія 21:33-44 сам Ісус посилається на пророцтво, що стосується його повернення, це пророцтво міститься в Псалмі 118:5-25, і події, описані там, не тільки несумісні з любов’ю до ворогів, вони також несумісні з досвідом людини, яка спускається з небес серед хмар; він живе на землі і отримує докори від Бога на землі, очевидно, тому що він грішить, очевидно, тому що він спочатку не знає, очевидно, тому що він перевтілюється без пам’яті свого минулого життя, і він перевтілюється в третьому тисячолітті після своєї смерті на хресті (Псалом 22:16-18, Осії 6:1-3).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 


 

Такими словами: Галатів 1:6-8 Але якщо й ми, або Ангол з неба сповістить вам інше Євангеліє, відмінне від того, що ми вам звіщали, будьте прокляті! Святий Павло мав на увазі своїх римських переслідувачів, які згодом уб’ють його, обезголовивши, щоб знищити Євангеліє, яке він проповідував, і проголосити інше Євангеліє, відображене в римській Біблії, до якого вони навернулися, щоб зовсім не змінити свою агресивну поведінку. . Наступники цих злих загарбників проповідують нісенітницю про Римську імперію, перетворену на імперію фальшивої релігії:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Ці недоумки кажуть, що вони можуть робити погані вчинки, але їм достатньо сказати, що вони приймають довговолосого чоловіка з виглядом грецького бога, як свого єдиного володаря і достатнього рятівника, щоб звільнитися від Божої кари, у свою чергу, вони стверджують, що якщо людина робить праведні вчинки, але не приймає цього довговолосого чоловіка як свого єдиного пана і достатнього рятівника, вона перебуває під гнівом Бога, якого бога? Цим фальшивим Богом має бути Люцифер, обурений тими, хто цього не робить. поклоняйтеся йому, але Праведники не обожнюють і не приймають будь-яку істоту як достатнього спасителя, а лише Творця Всесвіту Єгову! Осії 13:4 Вони не будуть поклонятися Спасителю, крім Єгови.

 

 

 

 

 



 

 


 

 


 

 

 

Я був комп’ютерним програмістом, мені подобається логіка, у Turbo Pascal я створив програму, здатну довільно створювати базові формули алгебри, подібні до наведеної нижче формули. У наступному документі у форматі .DOCX ви можете завантажити код програми, це доказ того, що я не дурний, тому до висновків мого дослідження слід поставитися серйозно. https://ai20me.files.wordpress.com/2023/02/math21-pas-code-of-a-turbo-pascal-program.docx

Якщо I=425.029 i t=I то t=425.029

 

Основні висновки мого дослідження: обман Римської імперії в Біблії проти. послання переслідуваних за часів Христа. : https://ntiend.me/2023/04/06/%d0%be%d0%b1%d0%bc%d0%b0%d0%bd-%d1%80%d0%b8%d0%bc%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%be%d1%97-%d1%96%d0%bc%d0%bf%d0%b5%d1%80%d1%96%d1%97-%d0%b2-%d0%b1%d1%96%d0%b1%d0%bb%d1%96%d1%97-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8/

 

Якщо ви не знали, приказки в книзі Притчі є пророцтвами, але книга Еклезіаста і книга Мудрості виступають противниками книги Приповістей, чому? Тому що Біблія, крім того, що містить римську брехню в поєднанні з єврейськими істинами, містить книги, натхненні не духом справедливості, а духом марнославства: Притчі 23:15 Сину мій, якщо твоє серце мудре, моє серце також буде радіше; Проти. Еклезіаста 1:18: Тому що в багатьох мудростях є багато дискомфорту; а той, хто додає знання, додає болю. // Еклезіаста 2:14 Мудрець має очі в голові, а дурень ходить у темряві; але я також розумів, що з одним станеться та ж подія, що і з іншою. Проти Приповістей 10:25 Нечестиві минають, як вихор, а праведні залишаються навіки. Ісаї 51:6 Зведіть свої очі до неба, а на землю подивіться! бо небо знищиться, як дим, а земля постаріє, як одяг, і мешканці її так само загинуть; але моє спасіння буде навіки, моя справедливість не загине. Фальшива мудрість марних самозванців суперечить правдивій мудрості тих, хто шанує Бога: Йов 23:13 Але якщо Бог визначає щось, хто це змінить? Його душа бажала і зробила. Проти Мудрість 2:23-24: Бо Бог створив людину для безсмертя, Він зробив її образом власної природи. Але через заздрість диявола смерть увійшла в світ, і ті, хто йому належать, відчувають її. Це неправда, чому? Тому що якби Бог створив Адама і Єву, щоб вони не померли, то вони б ніколи не померли з тієї причини, що Бог не є невдахою чи розчаруванням, Бог завжди отримує те, що він хоче, Бог є тим, хто дає всі перемоги, і коли сатана діє, це тому, що Бог допускає це. Приповістей 21:31 Кінь готовий до дня бою; Але Єгова є тим, хто дає перемогу. Ісая 45:9 Горе тому, хто сперечається зі своїм Творцем, черепку серед черепків землі! Чи скаже глина гончарю: «Що ти робиш»? Або на вашій роботі буде написано: «У нього немає рук»?. Буття 3:1 Але змій був хитрий більше, ніж усі польові тварини, яких створив Бог Єгова; що він сказав жінці: Чи сказав вам Бог: Не їжте з кожного дерева саду?. Йова 1:12 Єгова сказав сатані: Ось, все, що він має, у вашій руці; Тільки не кладіть на нього руку. І сатана вийшов з-перед Єгови. Ісаї 10:15 Чи прославлятиме сокира себе проти того, хто рубає нею? Чи буде пила пишатися проти того, хто нею рухає? Ніби персонал піднімає того, хто його піднімає; ніби він підняв жезл до того, хто не є колодою!. Притчі 16:4 Єгова створив усе для себе, і навіть для нечестивих для злого дня. Даниїла 8:25 [Кожен цар має царство, цар змії…] своєю проникливістю він зробить обман процвітаючим у своїй руці; і в серці своєму він звеличить себе, і без попередження знищить багатьох; і він підніметься проти князя князів, але він буде зламаний, хоч і не людською рукою. Чому?, тому що… Притчі 16:5 Гидота для Єгови кожне гордовите серце; Він точно не залишиться безкарним».

 

 Ісаї 10:15, Псалмів 2:4, Приповісті 16:4, Ісаї 54:16, Ісаї 61:1 Ти впав у мій обман, сатано, Я створив тебе, щоб обдурити тебе через тебе; щоб я міг звинувачувати вас і проклинати вас, виправдовуючи і благословляючи себе. щоб ви страждали, поки я радію.

 

 


E 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 X
1 . D L L A C . 1
2 / \ . \ . T I . / . O / . / 2
3 \ . . N T T . / . 3
4 . \ D / \ . . E . / \ A / R 4
5 . . / . . I E . . \ . . 5
6 . I / . / . . / . \ / \ I . 6
7 A / . . / . . / E \ . . 7
8 . / . / . / . . . \ . \ . R N 8
9 E L K . ** . V R Y 9
10 G . . . \ A . . . / / . E / N 10
11 . . . / \ . O Ñ . / X / C . 11
12 S . / C A \ . . . / \ M / \ . 12
13 . / . . . E M . . / I \ 13
14 / O . . / . . . . . / U . . 14
15 . . . M O . B . 15
16 . . / . . . . . . . . \ . / 16
17 . M A L V P E . 17
X 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 X
                                 
NT IE ND .M E                        
¿Cuanto es el valor de U en esta serie?            
                           
            1745            
          972 773          
        492 480 293        
      205 287 193 100      
    61 U 143 50 50    
  10 51 93 50 0 50  
  El valor de U es 144     0.48689   13440 3584 0 112  
  Asuntos relacionados
1 La pena de muerte y las tres imágenes que lo dicen todo de los hipócritas que alegan humanidad para oponerse a la pena de muerte en todos los casos. https://ntiend.me/2023/11/23/la-pena-de-muerte-y-las-tres-imagenes-que-lo-dicen-todo-de-los-hipocritas-que-alegan-humanidad-para-oponerse-a-la-pena-de-muerte-en-todos-los-casos/
2 «Вот он, он не воскрес, римляне посмеялись над верой миллионов людей, и я посмеялся над ними» Матфея 28:6, Псалом 2:4. https://ellameencontrara.com/2023/11/07/%d0%b2%d0%be%d1%82-%d0%be%d0%bd-%d0%be%d0%bd-%d0%bd%d0%b5-%d0%b2%d0%be%d1%81%d0%ba%d1%80%d0%b5%d1%81-%d1%80%d0%b8%d0%bc%d0%bb%d1%8f%d0%bd%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%bc%d0%b5%d1%8f%d0%bb%d0%b8/
3 Meterlos en prisión no es lo que dictaba Dios a Moisés respecto a culpables de homicidio, convertirlos a la única fe tampoco, Dios sabe que ciertas criaturas no cambían su esencia (Números 35:33, Éxodo 21:14, Éxodo 21:16, Éxodo 21:19), pero fue Roma, la asesina de Cristo y no Cristo el justo, el sujeto que llamó a esta justicia «antiguo testamento». https://gabriels.work/2023/07/13/meterlos-en-prision-no-es-lo-que-dictaba-dios-a-moises-respecto-a-culpables-de-homicidio-convertilos-a-la-una-fe-tampoco-dios-sabe-que-ciertas-criaturas-no-cambian-su-esencia-numeros-3533-exodo-2/
4 La parabola contenuta in Luca 20:9-18 mostra che Gesù sosteneva la pena di morte per gli assassini, ma i suoi nemici si opposero perché i suoi nemici erano gli assassini che in seguito lo avrebbero ucciso. https://144k.xyz/2023/12/16/la-parabola-contenuta-in-luca-209-18-mostra-che-gesu-sosteneva-la-pena-di-morte-per-gli-assassini-ma-i-suoi-nemici-si-opposero-perche-i-suoi-nemici-erano-gli-assassini-che-in-seguito-lo-avrebbero-uc/

15 comentarios sobre “Videos 181-190 – Desafortunadamente para Satanás, su victoria fue solo un sueño fugaz.

Los comentarios están cerrados.